https://allegro.pl/uzytkownik/NovaBlast/sklep
Wilk maszynka do mięsa Profi Line HENDI 22 1100W 300kg/h - Hendi 282007


Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 0 |
Dostępność |
|
DARMOWA WYSYŁKA OD 50 ZŁ!!!
Profesjonalny wilk do mięsa z linii Profi Line marki HENDI to niezastąpione urządzenie w przemyśle spożywczym, które przeznaczone jest do mielenia wszystkich rodzajów mięsa bez kości i skóry. Przeznaczony jest do małych restauracji, pensjonatów czy pizzerii.
Cechy produktu:
- - wałek ślimakowy wykonany ze specjalnego stopu aluminium
- - korpus, lej załadowczy i pojemnik na mięso wykonane ze stali nierdzewnej
- - kołek dociskowy wykonany z polietylenu
- - wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej (bardzo cicha)
- - sitko o średnicy 82 mm z otworami 6 mm wykonane ze stali nierdzewnej
- - nie jest przeznaczony do pracy ciągłej; Po każdych 10-15 minutach pracy należy zrobić minimum 5 minutową przerwę. Nie dopuszczać do przegrzania silnika.
- - wydajność chwilowa: 300 kg/h
- - antypoślizgowe nóżki
Parametry:
- - długość: 430 mm
- - szerokość: 250 mm
- - wysokość: 510 mm
- - moc: 1100 W
- - napięcie: 230 V
- - waga 24 kg
W zestawie:
- - wilk do mięsa
- - instrukcja PL
Informacje dotyczące bezpieczeństwa
Zgodność z normami CE i GPSR
Wszystkie urządzenia HENDI spełniają wymogi europejskie: posiadają znak CE, a produkty takie jak blendery barmańskie czy sterylizatory do noży są dodatkowo zgodne z Rozporządzeniem o Ogólnym Bezpieczeństwie Produktów (GPSR) – co gwarantuje ich bezpieczne użytkowanie Iguana Grupa+8Yanto+8hendi.eu+8.
Ryzyko porażenia prądem i oparzeń
– Przed pierwszym użyciem i po każdym czyszczeniu należy odłączyć urządzenie od sieci, wyjąć wtyczkę – korzystanie z mokrymi rękami lub zanurzanie w wodzie grozi porażeniem manualzz.com+4Iguana Grupa+4gastro-cukar.cz+4.
– Urządzeń nie wolno naprawiać na własną rękę ani demontować obudowy manualzz.com+7manualzz.com+7gastro-cukar.cz+7.
Ochrona przed uszkodzeniami i niewłaściwym użytkowaniem
– Używać tylko zgodnie z przeznaczeniem. Uszkodzony sprzęt należy odłączyć i skontaktować się z serwisem Iguana Grupamanualzz.com.
– Ciągłe nadzorowanie urządzenia i unikanie przeciążania; elementy zabezpieczające (np. mikroprzełączniki w sterylizatorach i pokrywy zgrzewarek) muszą być zawsze sprawne Yanto+2Yanto+2gastro-cukar.cz+2.
Czyszczenie i konserwacja
– Przed czyszczeniem odłączyć urządzenie i odczekać, aż ostygnie Mediaexpert.pl+2Iguana Grupa+2Cateringinventar.dk+2.
– Stosować tylko oryginalne części i zgodne środki czystości – unikać agresywnych detergentów Iguana GrupaCateringinventar.dk.
Ochrona osób i użytkowników
– Urządzenia są przeznaczone wyłącznie do użytku profesjonalnego i przez osoby dorosłe; dzieci i osoby niewykwalifikowane nie powinny ich obsługiwać
Dane producenta
HENDI Polska Sp. z o.o.
Firmowa 12
62‑023 Robakowo
Poland
+48616587000
info@hendi.pl
Osoba odpowiedzialna
HENDI Polska Sp. z o.o.
Firmowa 12
62‑023 Robakowo
Poland
+48616587000
info@hendi.pl