https://allegro.pl/uzytkownik/NovaBlast/sklep
Urządzenie do wolnego gotowania Sous Vide GN2/3 400W - Hendi 225264








Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 0 |
Dostępność |
|
DARMOWA WYSYŁKA OD 50 ZŁ!!!
Urządzenie do gotowania w niskich temperaturach SOUS-VIDE to oszczędność nakładu pracy oraz zachowane wartości odżywcze potraw. Sous vide ogranicza kurczenie się żywności, która dzięki temu jest bardziej soczysta. Podczas gotowania potrawy są pasteryzowane, związku z czym dłużej zachowają przydatność do spożycia. Niewątpliwą zaletą prezentowanego urządzenia jest precyzyjny termostat, co umożliwia łatwe i idealne przygotowanie żywności.
Cechy produktu:
- Sposób przygotowywania posiłków, w którym jedzenie jest próżniowo pakowane w worki i gotowane w odpowiedniej temperaturze w kąpieli wodnej,
- Idealne do restauracji typu à la carte,
- Odpowiednie do przygotowywania jedzenia poza godzinami największego ruchu,
- Pozwala zachować stałą jakość serwowanych potraw,
- Bardzo precyzyjny termostat z możliwością regulacji temperatury od +35°C do +90°C z dokładnością co do 0,1°C,
- Obudowa wykonana w całości ze stali nierdzewnej,
- Możliwość szczelnego zamknięcia, dzięki pokrywie z uszczelką silikonową,
- Z uchwytami i kranem spustowym
- W zestawie separator, 4 przekładki ze stali nierdzewnej
Parametry:
- długość: 335mm
- szerokość: 363mm
- wysokość: 290mm
- pojemność: 13l
- moc: 400W
- napięcie: 230V
W zestawie:
- urządzenie do gotowania potraw sous vide
- instrukcja PL
Urządzenie SOUS-VIDE
Informacje dotyczące bezpieczeństwa
Zgodność z normami CE i GPSR
Wszystkie urządzenia HENDI spełniają wymogi europejskie: posiadają znak CE, a produkty takie jak blendery barmańskie czy sterylizatory do noży są dodatkowo zgodne z Rozporządzeniem o Ogólnym Bezpieczeństwie Produktów (GPSR) – co gwarantuje ich bezpieczne użytkowanie Iguana Grupa+8Yanto+8hendi.eu+8.
Ryzyko porażenia prądem i oparzeń
– Przed pierwszym użyciem i po każdym czyszczeniu należy odłączyć urządzenie od sieci, wyjąć wtyczkę – korzystanie z mokrymi rękami lub zanurzanie w wodzie grozi porażeniem manualzz.com+4Iguana Grupa+4gastro-cukar.cz+4.
– Urządzeń nie wolno naprawiać na własną rękę ani demontować obudowy manualzz.com+7manualzz.com+7gastro-cukar.cz+7.
Ochrona przed uszkodzeniami i niewłaściwym użytkowaniem
– Używać tylko zgodnie z przeznaczeniem. Uszkodzony sprzęt należy odłączyć i skontaktować się z serwisem Iguana Grupamanualzz.com.
– Ciągłe nadzorowanie urządzenia i unikanie przeciążania; elementy zabezpieczające (np. mikroprzełączniki w sterylizatorach i pokrywy zgrzewarek) muszą być zawsze sprawne Yanto+2Yanto+2gastro-cukar.cz+2.
Czyszczenie i konserwacja
– Przed czyszczeniem odłączyć urządzenie i odczekać, aż ostygnie Mediaexpert.pl+2Iguana Grupa+2Cateringinventar.dk+2.
– Stosować tylko oryginalne części i zgodne środki czystości – unikać agresywnych detergentów Iguana GrupaCateringinventar.dk.
Ochrona osób i użytkowników
– Urządzenia są przeznaczone wyłącznie do użytku profesjonalnego i przez osoby dorosłe; dzieci i osoby niewykwalifikowane nie powinny ich obsługiwać
Dane producenta
HENDI Polska Sp. z o.o.
Firmowa 12
62‑023 Robakowo
Poland
+48616587000
info@hendi.pl
Osoba odpowiedzialna
HENDI Polska Sp. z o.o.
Firmowa 12
62‑023 Robakowo
Poland
+48616587000
info@hendi.pl