Nadziewarka napełniacz szpryca do kiełbas pionowa PROFI LINE 5L + lejki Hendi 282588

Symbol: 1008450
821.00
szt.
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Opinie
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 0
Kurier 0
Paczkomaty InPost 0
Dostępność 120 szt.

DARMOWA WYSYŁKA OD 50 ZŁ!!!

Zostaw telefon
Numer producenta: Hendi 282588

Nadziewarka do kiełbas PROFI LINE marki Hendi to maszyna zaprojektowana z myślą o małych sklepach z własnymi wyrobami, małych restauracjach i barach oraz gospodarstwach agroturystycznych. Bardzo dobrze sprawdzi się w produkowaniu wyrobów wędliniarskich na małą skalę.

Cechy i funkcje:
  • - Idealna do przyrządzania własnych wyrobów wędliniarskich
  • - Wykonana ze stali nierdzewnej
  • - Szczególnie polecane do małych sklepów z własnymi wyrobami, małych restauracji i barów a także gospodarstw agroturystycznych
  • - Wyposażona w układ dwóch prędkości:
  • - Bieg szybki do unoszenia tłoka
  • - Bieg wolny (o małym obciążeniu) do napełniania osłonek farszem
  • - Części mające kontakt z żywnością łatwo demontowalne w celu napełnienia i czyszczenia
  • - W zestawie 4 lejki o średnicach: 16/22/32/38 mm- wszystkie o długości 180 mm
  • - Układ przekładni biegów odporny na obciążenie mechaniczne dzięki materiałom ze stali hartowanej

Parametry techniczne:
  • - Numer producenta - 282588
  • - Materiał - Stal nierdzewna
  • - Kolor - Srebrny
  • - Pojemność - 5 L
  • - Liczba biegów - 2
  • - Wymiary (DxSxW) - 340 x 300 x 690 mm
  • - Wymiary pojemnika (Średnica x Wysokość) - 140 x 320 mm
  • - Waga - 12 kg

Zakres dostawy:
  • - Nadziewarka do kiełbas
  • - 4 lejki
  • - Instrukcja PL

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Zgodność z normami CE i GPSR
Wszystkie urządzenia HENDI spełniają wymogi europejskie: posiadają znak CE, a produkty takie jak blendery barmańskie czy sterylizatory do noży są dodatkowo zgodne z Rozporządzeniem o Ogólnym Bezpieczeństwie Produktów (GPSR) – co gwarantuje ich bezpieczne użytkowanie Iguana Grupa+8Yanto+8hendi.eu+8.

Ryzyko porażenia prądem i oparzeń
– Przed pierwszym użyciem i po każdym czyszczeniu należy odłączyć urządzenie od sieci, wyjąć wtyczkę – korzystanie z mokrymi rękami lub zanurzanie w wodzie grozi porażeniem manualzz.com+4Iguana Grupa+4gastro-cukar.cz+4.
– Urządzeń nie wolno naprawiać na własną rękę ani demontować obudowy manualzz.com+7manualzz.com+7gastro-cukar.cz+7.

Ochrona przed uszkodzeniami i niewłaściwym użytkowaniem
– Używać tylko zgodnie z przeznaczeniem. Uszkodzony sprzęt należy odłączyć i skontaktować się z serwisem Iguana Grupamanualzz.com.
– Ciągłe nadzorowanie urządzenia i unikanie przeciążania; elementy zabezpieczające (np. mikroprzełączniki w sterylizatorach i pokrywy zgrzewarek) muszą być zawsze sprawne Yanto+2Yanto+2gastro-cukar.cz+2.

Czyszczenie i konserwacja
– Przed czyszczeniem odłączyć urządzenie i odczekać, aż ostygnie Mediaexpert.pl+2Iguana Grupa+2Cateringinventar.dk+2.
– Stosować tylko oryginalne części i zgodne środki czystości – unikać agresywnych detergentów Iguana GrupaCateringinventar.dk.

Ochrona osób i użytkowników
– Urządzenia są przeznaczone wyłącznie do użytku profesjonalnego i przez osoby dorosłe; dzieci i osoby niewykwalifikowane nie powinny ich obsługiwać

Dane producenta

HENDI Polska Sp. z o.o.
Firmowa 12
62‑023 Robakowo
Poland

+48616587000
info@hendi.pl

Osoba odpowiedzialna

HENDI Polska Sp. z o.o.
Firmowa 12
62‑023 Robakowo
Poland

+48616587000
info@hendi.pl

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia