Basen zlew gastronomiczny jednokomorowy Budget Line STAL 800 x 600 x 850 cm - Hendi 811009

Symbol: 1017226
1543.62
szt.
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Opinie
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 0
Kurier 0
Paczkomaty InPost 0
Dostępność 13 szt.

DARMOWA WYSYŁKA OD 50 ZŁ!!!

Zostaw telefon
Kod producenta: 811009

Basen kuchenny jednokomorowy marki Hendi sprawdzi się w profesjonalnej gastronomii. Komora basenu wykonana została ze stali nierdzewnej AISI 304.  Jej wysokość wynosi 300 mm. W dnie znajduje się standardowy otwór do syfonu o średnicy 50 mm. Przetłoczenie w basenie powoduje spadek w kierunku syfonu (tzw. koperta). Zlew posiada centralnie zlokalizowane miejsce na zamontowanie baterii o średnicy 30 mm. Rant o szerokości 40 mm chroni ścianę przed zabrudzeniem i zawilgoceniem. Odległość od rantu tylnego do komory basenu wynosi 100 mm. Nogi zlewu wykonano z profili AISI 430 o wymiarach 40 x 40 mm. Mebel ma składaną konstrukcję, do samodzielnego montażu. Stopki są regulowane w zakresie +25/-5 mm. Stół nie posiada przedniej i bocznych osłon zewnętrznych.

Cechy produktu:
  • - Wykonany z wytrzymałej stali,
  • - Wysokość komory 300 mm,
  • - Standardowy otwór do syfonu,
  • - Przetłoczenie w basenie,
  • - Rant osłaniający ścianą,
  • - Do samodzielnego montażu.

Parametry techniczne:
  • - Nr katalogowy - 811009
  • - Stan artykułu - Nowy
  • - Linia - Budget Line
  • - Materiał basenu - Stal nierdzewna AISI 304
  • - Materiał szkieletu i korpusu - Stal nierdzewna AISI 430
  • - Wysokość komory - 300 mm
  • - Otwór do syfonu - śr. 50 mm
  • - Wymiary - 800 x 600 x (H) 850 mm
  • - Waga netto - 18 kg
  • - Waga brutto - 18 kg

W zestawie:
  • - Basen gastronomiczny

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Zgodność z normami CE i GPSR
Wszystkie urządzenia HENDI spełniają wymogi europejskie: posiadają znak CE, a produkty takie jak blendery barmańskie czy sterylizatory do noży są dodatkowo zgodne z Rozporządzeniem o Ogólnym Bezpieczeństwie Produktów (GPSR) – co gwarantuje ich bezpieczne użytkowanie Iguana Grupa+8Yanto+8hendi.eu+8.

Ryzyko porażenia prądem i oparzeń
– Przed pierwszym użyciem i po każdym czyszczeniu należy odłączyć urządzenie od sieci, wyjąć wtyczkę – korzystanie z mokrymi rękami lub zanurzanie w wodzie grozi porażeniem manualzz.com+4Iguana Grupa+4gastro-cukar.cz+4.
– Urządzeń nie wolno naprawiać na własną rękę ani demontować obudowy manualzz.com+7manualzz.com+7gastro-cukar.cz+7.

Ochrona przed uszkodzeniami i niewłaściwym użytkowaniem
– Używać tylko zgodnie z przeznaczeniem. Uszkodzony sprzęt należy odłączyć i skontaktować się z serwisem Iguana Grupamanualzz.com.
– Ciągłe nadzorowanie urządzenia i unikanie przeciążania; elementy zabezpieczające (np. mikroprzełączniki w sterylizatorach i pokrywy zgrzewarek) muszą być zawsze sprawne Yanto+2Yanto+2gastro-cukar.cz+2.

Czyszczenie i konserwacja
– Przed czyszczeniem odłączyć urządzenie i odczekać, aż ostygnie Mediaexpert.pl+2Iguana Grupa+2Cateringinventar.dk+2.
– Stosować tylko oryginalne części i zgodne środki czystości – unikać agresywnych detergentów Iguana GrupaCateringinventar.dk.

Ochrona osób i użytkowników
– Urządzenia są przeznaczone wyłącznie do użytku profesjonalnego i przez osoby dorosłe; dzieci i osoby niewykwalifikowane nie powinny ich obsługiwać

Dane producenta

HENDI Polska Sp. z o.o.
Firmowa 12
62‑023 Robakowo
Poland

+48616587000
info@hendi.pl

Osoba odpowiedzialna

HENDI Polska Sp. z o.o.
Firmowa 12
62‑023 Robakowo
Poland

+48616587000
info@hendi.pl

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia